Samen zijn we sterk! - boekuitgave

29 januari 2007, Van Dort Letselschade

Wanneer je getroffen wordt door letselschade, betekent dat in de regel een ingrijpende verandering van je leven. Letselschade treft echter niet alleen het slachtoffer zelf. Zijn directe naasten worden veelal net zo getroffen en geraakt door de gevolgen van letsel.

Margret Kurvers heeft in dit boek op heldere en soms aangrijpende wijze beschreven hoe ingrijpend hun leven veranderde toen haar man als gevolg van een val ernstig hersenletsel opliep. Zij schetst op een pakkende wijze gevolgen voor het hele gezin, en tegelijkertijd laat ze de enorme wilskracht zien waarmee haar man, ondersteund door zijn gezin, vecht om weer zover als mogelijk in de maatschappij terug te keren.

De titel 'Samen zijn we sterk' drukt treffend uit dat de strijd van herstel, acceptatie, verwerking en revalidatie niet alleen door het slachtoffer, maar ook door haar en hun dochtertje Kelly werd geleverd en uiteindelijk niet voor niets is geweest. Het zal echter nooit meer worden zoals het was en de acceptatie daarvan is voor het hele gezin geen sinecure geweest. Als belangenbehartiger van dit gezin, zijn wij daarbij nauw betrokken geweest. Op onze manier en vanuit onze taak hebben wij onze steun geboden. Samen met de familie Kurvers, hebben wij ons sterk gemaakt voor een bevredigende afronding van hun dossier. Het medewerking kunnen verlenen aan het totstand komen van dit boek, maakte daar passend onderdeel van uit. Samen stonden wij sterk!

Links:

Foto's van de boekpresentatie

Woensdag 17 januari 2007 werd het boek 'Samen zijn we sterk!' gepresenteerd in Kasteel Hoensbroek.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

De Contant Maker, onze handige calculator

Bereken de contante waarde van je kapitaal.

Na Het Noodlot

Nieuw boek over de impact van
letsel en verlies.

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV