Alpe-d'Huzes

16 maart 2011, Van Dort Letselschade

Van Dort Letselschade steunt KWF

Op donderdag 9 juni 2011 vindt er in Frankrijk volgens een inmiddels jarenlange traditie de Alpe-d'Huzes plaats. Dat is een grootscheeps wielerevenement waarbij dit jaar zo'n 3.500 deelnemers op een dag op de racefiets zo vaak mogelijk de Alpe-D'Huez beklimmen. Doel van deze dag is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor het KWF. Hiertoe kunnen de deelnemers gesponsord worden per beklimming of voor een vast bedrag. De echte toppers rijden 6 keer de berg op en dus ook weer af. Daar komt de naam Alpe-d'Huzes ook vandaan.

De organisatie kent een z.g. "anti-strijkstokbeleid" wat inhoudt dat de gehele opbrengst ten goede komt aan het KWF. Het geld wordt besteed aan een grootschalig onderzoek dat op termijn van deze dodelijke ziekte een chronisch ongemak moet maken. De landelijke media besteden ruim aandacht aan dit evenement.

Aan de editie van 2011 zal Maarten Schikhof, werkzaam bij Van Dort Letselschade, ook gaan deelnemen. Reden voor Raoul van Dort om dit jaar ook het evenement te sponsoren door middel van een logo op het wielershirt van de ploeg van Maarten.

Tijdens de afgelopen Carnaval werd er in de feesttent van Son en Breugel, de woonplaats van Maarten, ten behoeve van het KWF een spinningmarathon georganiseerd "de 3 uurkes vooraf". Ook bij dit evenement trad Van Dort Letselschade op als sponsor door 10 fietsen te adopteren. In totaal bracht deze actie, die geheel door vrijwilligers werd georganiseerd, zo'n € 8.000,- op. Daar wilde Maarten zich nog wel even voor in het zweet werken.

Ter vergroting van de feestvreugde ging hij er ook nog vandoor met de hoofdprijs van de loterij, een heuse racefiets. Die kwam met het oog op 9 juni wel erg goed van pas! Nu hoeft Maarten de Alp niet op te fietsen met zijn mountainbike.

Voor meer informatie, bekijk Maarten's persoonlijke pagina.

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2021 - Van Dort Letselschade BV