Van Dort letselschade is trotse sponsor van Kimberly Alkemade

1 augustus 2018, VDL

Kimberly's verhaal is bijzonder. Op 8-jarige leeftijd was zij met haar oudere broertjes en ouders met de bus op weg naar Spanje, toen ze betrokken raakten bij een ernstig verkeersongeval. Haar moeder kwam daarbij te overlijden, haar vader en broertje kwamen er redelijk goed vanaf. Kimberly, die naast haar moeder zat, raakte door de klap haar linker onderbeen kwijt, werd uit de bus geslingerd en werd zwaar gewond met de trauma-helikopter afgevoerd.

Ik heb Kimberly (en de overige gezinsleden) mogen bijstaan in de periode dat haar letselschade moest worden geregeld. Mede dankzij de ondersteuning van haar vader en oudere broers imponeerde Kimberly door haar wilskracht gedurende deze voor haar moeilijke periode.

De rouw om haar overleden moeder en haar eigen ernstige letsel hebben grote impact gehad ook op de rest van het gezin. Maar haar ongeval heeft haar ook gevormd tot wat ze nu is: een krachtige jonge vrouw die doelen realiseert die ze zichzelf heeft gesteld, zoals het met succes afronden van de HBO-studie tot beweegcoach, en -sinds korte tijd- om als para-atleet zich voorbereiden op mogelijke deelname aan de Paralympische spelen in 2020 in Tokio.

Na afronding van haar letselschadezaak enkele jaren geleden, hebben we nog contact onderhouden. Zo informeerde Kimberly mij over haar aspiraties in de atletiek en meer specifiek op de sprint. Om daarin daadwerkelijk te kunnen excelleren zijn goede materialen onontbeerlijk. Daarin heeft ze de steun gevonden van Frank Jol die hierin fantastisch werk verricht. Vanwege de aan haar atletiekcarrière verbonden kosten, ben ik er trots op Kimberly daarin te kunnen ondersteunen en ben ik ervan overtuigd dat ze ook hierin zal laten zien waartoe ze in staat is, met wat mij betreft alle goede credits om aan de spelen in Tokio te kunnen meedoen. Dat is je van harte gegund!!

Raoul van Dort

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re