't Vuur lêste

Toen hij er nog was hebben we het er vaak over gehad. Nadat we onder het genot van een biertje zaten na te genieten van een spannnende handbalwedstrijd van onze dochters, kwam het idee weer ter sprake. WÌj zouden ook gaan handballen. Het zou immers niet zo lastig moeten zijn nog een aantal andere vaders enthousiast te krijgen dat ÈÈn keer per week te gaan doen. Vooral de 'after-training' zou de meesten wel aanspreken. In die gesprekken werd het idee helemaal uitgewerkt. En steevast bestelden we dan 't vuur lÍste, of wel 't voorlaatste biertje. Nooit 't laatste, want morgen was er weer een dag. 't Lijkt dan of het leven stilstaat wanneer opeens blijkt dat we

Vooral de 'after-training' zou de meesten wel aanspreken

 

wel 't laatste biertje met elkaar hebben gedronken. Dat is inmiddels alweer een jaar geleden. En dan blijkt het leven toch weer verder te gaan, zij het anders. Het handbalteam is er sinds een paar weken. En bij de 'after-training' bestellen we, consequent als we zijn, weer 't vuur lÍtste. We hebben de handbalvereniging dan ook maar die naam gegeven, HVVL ofwel Handbalvereniging 't Vuur LÍste. 't Is jammer dat hij er niet bij is. Hij zou ongetwijfeld hebben genoten. Hopelijk handballen we nog lang met elkaar. Dan kunnen we nog vaak 't vuur lÍste bestellen.

Raoul M.J.T. van Dort, 1 december 2004

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV