De Ridderronde

Sedert het bestaan van mijn kantoor ben ik sponsor van de Ridderronde. Elk jaar opnieuw is dat een fantastisch wielerevenement in de binnenstad van Maastricht. Het duurt maar één middag en avond en toch kijk je er elk jaar opnieuw naar uit. De Ridderronde is voor ‘elck wat wils’: Ze is voor de jeugd tijdens de middagactiviteiten, voor de sportliefhebbers tijdens de wedstrijden, voor de ondernemers om te netwerken, steunt de gehandicaptensport en is verder voor iedereen die van gezelligheid en sfeer houdt.

Sinds enige tijd ben ik als adviseur wat meer betrokken bij de voorbereidingen van de Ronde. Ik heb enorm respect voor de mensen die zich inzetten om de Ronde te organiseren en ervoor te zorgen dat ze ook dit jaar weer door kan gaan. U heeft er geen idee van hoeveel werk en tijd daar in gaat zitten om de Ronde financieel ‘rond’ te krijgen. Alles wat wenselijk of noodzakelijk is wordt betaald uit de sponsorgelden die worden opgehaald. Zeker in de huidige tijd is het geen sinecure voldoende middelen bij elkaar te krijgen. En toch is het ook voor 2013 weer gelukt, dankzij de inspanningen van het bestuur en de mensen die hun ondersteunen. Sjiek hè!

Dit jaar wordt voor mij een bijzondere Ridderronde. Niet alleen omdat ik nu voor de tiende keer sponsor, maar ook omdat onze dochter Eline gevraagd is om als Miss Ridderronde 2013 te fungeren. Ze zal met haar uitstraling en flair een prima ambassadeur van de Ridderronde zijn en daarmee ook van ons als sponsor. Dat maakt het wel heel bijzonder. Het is een kroontje op ons jubileum. Tot 31 juli!

Raoul M.J.T. van Dort, 9 juli 2013

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV