Dubbel jubileum!

Toen ik vorig jaar rond deze tijd ons tien jarig jubileum aankondigde, was ik reuze trots! Wat zullen John Vranken, zijn dochter Daniëlle en zoon Dave dan wel niet zijn bij het beleven van hun 30 jarig bestaan met de Nummer 1? In dit nummer wordt aan dit jubileum groots aandacht geschonken, en verdiend! Ik ken John al sedert medio jaren negentig, toen ik begon met columns te schrijven voor de Nummer 1. Ik meen dat de eerste verscheen ergens in 1997, er werd toen nog niet veel geschreven over mijn vakgebied. Mijn toenmalige collega’s twijfelden aan mijn idee voor de Nummer 1 te gaan schrijven; ze hebben ongelijk gekregen!

De Nummer 1 was indertijd heel anders dan nu, veel advertenties, weinig te lezen. Het blad imponeerde echter door zijn sterke spreiding over Limburg, waarin het nog steeds uiterst sterk is. Inmiddels bevat de Nummer 1 meerdere prettig leesbare columns van anderen en bepaald niet de minsten: de president van het gerechtshof in Den Bosch, de oud-rector magnificus van de UM en last but not least, de gouverneur van Limburg.

De Nummer 1 heeft in de media van Limburg een vaste en verdiende plek verworven. Dat is mede te danken aan de prettige wijze waarop met John en zijn team zaken kunnen worden gedaan. Correct, transparant, loyaal en vakkundig.

Het is louter toeval dat ook de Ridderronde Maastricht dit jaar zijn 30ste editie kent. Dit voor de stad Maastricht prachtige en belangrijke evenement, wordt gedragen door zijn sponsors en georganiseerd door een betrokken en bekwaam bestuur met vele vrijwilligers. Ik heb de eer daarvan binnenkort als voorzitter te mogen fungeren, hetgeen ook een uitdaging is. Ik hoop nog vele columns te schrijven voor dit mooie blad en een aantal jaren als voorzitter de Ridderronde voor te gaan. U leest het vanzelf!

Raoul M.J.T. van Dort, 11 juli 2014

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2021 - Van Dort Letselschade BV