Van Dort Letselschade 2.0

Zoals u wellicht heeft gelezen of vernomen heb ik begin april Letsel.nl in Amsterdam overgenomen. Een kleinschalige letselschadepraktijk waarvan de eigenaar in november 2015 plotseling was overleden. Er bleven twee medewerkers achter op een schip zonder kapitein. Om te voorkomen dat het een stuurloos schip zou worden, deden ze vol overgave en overtuiging wat binnen hun mogelijkheden lag om het kantoor draaiende te houden. Maar er was ook behoefte aan opvolging en ondersteuning.

Via hun accountant werd ik benaderd en na enkele gesprekken bleek er een gezonde klik met de medewerkers en het bedrijf als zodanig. Ik was geïmponeerd door hun drijfkracht en motivatie het kantoor voort te zetten. Er bleken voorts nogal wat raakvlakken te zijn met ons kantoor en onze werkwijze, waardoor een overname voor mij een logische vervolgstap werd. Bovendien trok Amsterdam mij wel aan.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en kan ik vaststellen dat het kantoor in Amsterdam prima draait en dat ook de medewerkers het naar hun zin hebben. Dat is over en weer prettig te constateren en biedt ook ruimte voor verandering en vernieuwing. Nu opereren beide kantoren in beginsel zelfstandig en gescheiden van elkaar, al wordt waar nodig wel onderling bijgesprongen of ondersteund.

Samen met Zuiderlicht wordt momenteel aan een nieuwe structuur en opzet gewerkt die beide kantoren ten goede moet komen, zowel in PR en communicatie, als qua werkzaamheden en aantrekkingskracht. De plannen die ik in dat kader voorbij heb zien komen zijn ambitieus en worden de komende weken verder uitgewerkt. De verwachting is dat rond het einde van dit jaar, wellicht al iets eerder, de plannen uitgevoerd en zichtbaar worden. Uiteraard zal ik u daar tijdig en dan ook meer uitvoerig over informeren. Tot die tijd gaan we verder met de ontwikkeling en ’fine tuning’ van onze plannen die dan binnenkort moeten leiden tot Van Dort Letselschade 2.0! Ik heb er vreselijk veel zin in!

Raoul M.J.T. van Dort, 12 september 2016

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV