Trots!

Terugblikkend op 2017 was dit geen eenvoudig jaar. Niet zozeer qua ‘business’, nieuwe zaken, cijfers en dergelijke; dat zit prima. We krijgen veel verwijzingen van oud-cliënten, die anderen wijzen op ons bestaan en hoe wij onze cliënten bedienen of wat we bereiken. Die verwijzingen zijn onze bevestiging dat we in een tijd waarin de verhoudingen tussen de verzekeraar en de benadeelde lijken te verharden, waarin meer dan ooit juridische procedures onvermijdelijk zijn om recht te doen aan toegebrachte schade, in staat zijn de belangen van onze cliënten zodanig te behartigen dat zich dat rond spreekt en leidt tot nieuwe relaties. We blijven daarin investeren!

De moeilijkheid van het afgelopen jaar zat in de werkdruk voor het team. Door (tijdelijke) uitval van collega’s was de werkdruk bij de andere collega’s hoog en daardoor soms meer dan lastig. Het was zwaar! Eenieder deed echter wat nodig was, en meer dan eens meer dan dat. In het belang van kantoor, maar ook in belang van onze cliënten. Zoals wij optreden voor onze cliënten, werden ook de interne ongemakkelijkheden opgelost: niks is teveel, samen staan we sterk en lossen we op wat zich voordoet.

Dat is, terugblikkend, fantastisch en bevredigend om vast te stellen. Met dit team zijn we in staat bergen te verzetten en eigenlijk is dat exact waarom onze oud-clienten naar ons verwijzen als zich in hun omgeving iets voordoet op gebied van letselschade of overlijden door toedoen van een ander: het maakt niet uit wie getroffen is en wat voor letsel het betreft, wij gaan voor het beste voor onze cliënten. Op een wijze die aanspreekt, begripvol maar ook ‘straight and to the point’ , principieel en onafhankelijk van verzekeraars.

Ik ben ervan overtuigd dat we ook in 2018 op deze wijze succesvol zullen zijn en niet alleen met veel empathie maar ook met daadkracht onze cliënten zullen bijstaan. Michel, Lilian, Addy, Miranda, Daisy, Myrian, Eline, Esther, Monique en Ine: ik ben er trots op met jullie te mogen werken. Dank daarvoor en op naar 2018, ons 15-jarig bestaan! Volle gaas!

Raoul M.J.T. van Dort, 27 december 2017

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV