Het meest betrokken bedrijf...?

Onlangs werd ik verzocht mee te doen aan een TV-programma ìHet leukste bedrijf van Nederlandí. Je wordt op basis van enkele normen opeens zogenaamd geselecteerd om een bedrijfspresentatie te maken van een paar minuten waarin je dan uiteraard moet aangeven waarom je vindt tot de leukste bedrijven van Nederland te horen. Een komische noot is daarbij van harte welkom en vergroot de kansen via de kijkers geselecteerd te worden tot bedrijf van de maand en wellicht zelfs tot leukste bedrijf van Nederland, met een hoofdprijs van maar liefst Ä 25.000 in het verschiet. Uiteraard doen ook ëgeselecteerde concurrentení mee. Een mooie gelegenheid om je kantoor relatief goedkoop te presenteren aan heel Nederland, zult u misschien zeggen. Misschien is dat zo, maar

met een hoofdprijs van maar liefst Ä 25.000

 

toch heb ik er van afgezien. Alhoewel ik een boeiend vak heb waaruit ik veel genoegdoening haal, kan ik aan letselschade als zodanig weinig leuke of humoristische kanten ontdekken, zeker niet voor degene die het treft. Het risico van zoín TV-programma is dat een serieus iets als letselschade, in het komische vlak wordt getrokken, terwijl het dat toch echt niet is. En dat geldt uiteraard ook en nog meer voor de wijze waarop je als belangenbehartiger je vak en taken opvat. Ik heb er dus van afgezien. Misschien komt er ooit een programma over het ëHet meest betrokken bedrijf van Nederlandí. Daar zou ik dan wel voor willen inschrijven!

Raoul M.J.T. van Dort, 14 maart 2007

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV