Verhuizing (2)

Met enige weemoed realiseer ik mij bij het schrijven van deze column, dat dit de laatste is die ik schrijf met uitzicht op de Maas en “De Aw Brök”. Als geboren en getogen Maastrichtenaar heb ik iedere dag van dit uitzicht genoten; ik zal het zeker gaan missen. Op moment dat u deze column leest, zijn wij druk bezig met de verhuizing en alles klaar te maken om vanaf 5 mei vanuit onze nieuwe locatie aan de slag te kunnen gaan. Het is al weer vijf jaar geleden dat we op Het Bat startten met Van Dort Letselschade, een tijd die omgevlogen is en waarin veel is gebeurd en ondernomen. Door de gestage uitbreiding van het aantal dossiers, is ook het personele bestand toegenomen en werd het omzien naar een grotere kantoorlocatie langzaam maar zeker noodzakelijk. Ook de afnemende bereikbaarheid voor bezoekers van ons kantoor op Het Bat speelde daarbij een

dit de laatste is die ik schrijf met uitzicht op de Maas en “De Aw Brök”

 

rol. Met onze nieuwe locatie aan de Spoorweglaan 12 te Maastricht hebben we in alle opzichten een verbetering gerealiseerd. We beschikken over meer en efficiëntere kantoorruimtes en zijn, vlakbij het Centraal Station, zeer goed bereikbaar. Zowel met openbaar vervoer als met de auto, met parkeerplaatsen (helaas betaald!) voor de deur beschikbaar. We zijn ervan overtuigd dat we onze cliënten vanuit deze nieuwe locatie nog beter van dienst kunnen zijn. Voor Van Dort Letselschade is “het einde van Het Bat”, het begin van een nieuwe periode, die we met veel energie en inspiratie in zullen gaan. Alhoewel ik u geen letselschade toewens, hoop ik u wellicht toch een keer in ons nieuwe kantoor te mogen begroeten.

Raoul M.J.T. van Dort, 23 mei 2008

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV