Wel-thuis!

Op moment dat u deze column leest, staan we aan de vooravond van de zomervakantie. En zoals elk jaar kijk je daar toch weer naar uit. Even geen verplichtingen, een paar weken geen zorgen van ’t werk en lekker de dingen doen die je zelf wilt. Althans, dat geldt voor velen, maar helaas niet voor iedereen. Sommigen zouden willen dat ze zorgen hadden van ‘t werk, anderen dat ze konden uitrusten na lang zwoegen. Voor hun is er geen vakantie en zijn er slechts zorgen voor de toekomst. Door ontslag als gevolg van de crisis of door letsel na een ernstig ongeval. Vakantie is niet voor iedereen (meer) vanzelfsprekend. Ik hoop uiteraard dat ú wel met vakantie kunt en dat u daar veel plezier aan beleefd. Vooral hoop ik dat de vakantie u brengt wat u ervan verwacht zodat u daar straks met genoegen aan kunt terug denken en voldoende energie

Vakantie is niet voor iedereen (meer) vanzelfsprekend.

 

heeft opgedaan om weer verder te kunnen in het dagelijkse leven. Mocht u in Nederland blijven, dan gun ik u goed weer (wat u daar zelf ook onder verstaat) en weinig drukte op de wegen zodat u veilig uw bestemming kunt bereiken en te zijner tijd ook weer behouden thuis kunt komen. Ik hoop dat de mensen die om welke reden dan ook thuis moeten blijven, in het ziekenhuis liggen of bijvoorbeeld in een zorginrichting, toch door het weer of door andere kleine gelukzaligheden van de zomertijd kunnen genieten, al zal dat niet steeds makkelijk zijn. In ieder geval hoop ik dat u allen een fijne vakantietijd c.q. zomertijd tegemoet gaat en dat, voor degenen die weggaan, u straks weer gezond wel-thuis komt.

Raoul M.J.T. van Dort, 29 juli 2009

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV