Gestage uitbreiding

Zoals u zich wellicht kunt herinneren heb ik mijn leerschool op gebied van letselschade gehad bij de Pals Groep, waar ik eind jaren tachtig in de letselschadepraktijk ben gestapt en van 1995 tot mijn vertrek medio 2003 directeur en vennoot van ben geweest. De ‘back to basics’ wens om me weer met cliënten te kunnen bezig houden en me te verdiepen in hun problematiek als gevolg van letsel, heeft me in 2003 doen besluiten mijn eigen praktijk te starten, samen met een klein en betrokken team. We hadden zogezegd een vliegende start, aan cliënten c.q. dossiers geen gebrek, integendeel. Met deskundigheid en ervaring, vasthoudendheid en doortastendheid, hebben we onze positie in ‘de markt’ verworven. Het is echter de kunst die positie te behouden, te koesteren. Daartoe houden we vast aan deskundige dienstverlening op een betrokken en persoonlijke wijze en zijn we een geduchte tegenspeler van verzekeraars. Dat heeft in de loop der tijd geleid tot een gezonde toename van opdrachten, die inmiddels personele uitbreiding wenselijk maakte. Per september is dan ook bij ons gestart de op letselschade gebied zeer ervaren en deskundige jurist Maarten Schikhof. Hij heeft zijn opleiding en ervaring vooral opgedaan aan verzekeraarszijde.

Hij kent dus de wederzijdse klappen van de zweep.

 

De overstap naar ons kantoor lijkt dan misschien vreemd, wij zitten immers ‘aan de andere kant’ van de onderhandelingstafel. Echter de inhoud van het werk is in wezen hetzelfde, al dien je de belangen van een andere opdrachtgever. Bovendien heeft Maarten ook aan de slachtofferkant gewerkt -toeval of niet- ook bij Pals in Maastricht. Hij kent dus de wederzijdse klappen van de zweep. De wijze waarop wij onze cliënten bedienen naast onze onafhankelijke houding en positie ten opzichte van verzekeraars, sprak Maarten erg aan. Toen ik hem benaderde voor een mogelijke overstap naar ons kantoor, heeft hij zich dan ook niet erg lang hoeven bedenken. Vanwege zijn woonplaats in Son, nabij Eindhoven, zal Maarten vooral de cliënten uit die regio en omstreken gaan bijstaan. Aldus is een bescheiden groei van ons kantoor gerealiseerd, waardoor we onze cliënten op dezelfde deskundige en vooral persoonlijke wijze kunnen blijven bijstaan, zoals ze van ons gewend zijn.

Raoul M.J.T. van Dort, 23 oktober 2009

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV