V'r höbbe ?t weer gehad!

In de weken naar Carnaval toe, verheug ik me altijd weer op dit ‘feest der feesten’. Vanaf het moment dat de nieuwe stadsprins is uitgeroepen, vier weken vóór Carnaval, duurt het me eigenlijk te lang voordat het zover is. En als het dan eindelijk zover is, dan is het voorbij voordat je het in de gaten hebt. En dat gevoel heb ik nu en u wellicht ook als u deze column leest. Dan ligt Carnaval al weer even achter ons en resteren slechts de herinneringen aan een, hopelijk ook voor u, geslaagd volksfeest. Het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend dat Carnaval een feest is van lol en plezier, van een paar dagen geen zorgen en alleen gezelligheid met elkaar. Voor cliënten van ons, die getroffen zijn door letselschade en daarvan dagelijks de beperkingen ondervinden is het echt niet vanzelfsprekend om, zoals ik doe, al op vrijdag ‘onder te duiken’ en pas weer op  aswoensdag,

En als het dan eindelijk zover is, dan is het voorbij voordat je het in de gaten hebt.

 

langzaamaan weer boven te komen! Maar wellicht staat ook voor u en misschien niet eens als gevolg van letsel maar door andere oorzaken, Carnaval verder van u vandaan als ooit tevoren. In dat geval hoop ik dat u toch enig plezier beleefd aan anderen die wel met Carnaval op stap kunnen gaan of die u wellicht hun nieuwe kostuum zijn komen tonen, voordat ze in het feestgedruis opginge. Maar vooral hoop ik dat u straks, wellicht volgend jaar, net als ik, zich weer kunt verheugen op het Carnaval en daarvan ook weer zelf deel kunt uitmaken. Tenminste als u er iets om geeft. Is dat niet zo, dan leest u deze column ongetwijfeld met enige scepsis en denkt u vast: ben blij dat ’t weer voorbij is, v’r höbbe ’t weer gehad!

Raoul M.J.T. van Dort, 1 maart 2010

Deze columns zijn verschenen in Nummer 1, een blad dat tien keer per jaar als aparte bijlage bij dagblad De Limburger wordt meegezonden.


Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV