Van Dort Letselschade is een gerenommeerd kantoor dat gespecialiseerd is in de begeleiding van slachtoffers van letselschade en de nabestaanden bij overlijdensschade.

Maatregelen in verband met Coronavirus

De maatregelen die thans gelden omtrent het coronavirus nemen we uiteraard ter harte en serieus. Alhoewel we normaliter voorstander zijn van persoonlijk contact, menen we nu dat het in uw en ons belang is om persoonlijke contacten de komende tijd te proberen te mijden. De receptie c.q. balie op kantoor in Maastricht zal dan ook onbemand zijn.

Heeft u stukken die u op kantoor wenst af te geven, stop ze dan in onze brievenbus, dan vinden we ze vanzelf. Maar uitwisselen van gegevens en informaties per email of (indien het een grotere hoeveelheid betreft) bijvoorbeeld per WeTransfer, is makkelijker en heeft de voorkeur. Twijfelt u, heeft u vragen wat handig is om te doen, neem dan gerust met ons contact op. Dan kijken we samen wat wenselijk of nodig is.

Vanwege de huidige situatie zullen we de komende weken geen bezoeken afleggen of op kantoor ontvangen. Contacten laten we bij voorkeur telefonisch of via skype dan wel facetime verlopen, dan blijven we toch op de hoogte. Maar ook per mail kunnen we natuurlijk eenvoudig communiceren. We vertrouwen op uw begrip voor deze noodzakelijke gang van zaken.

Blijf gezond, let op uzelf en op uw medemensen. Wij proberen dat ook!

Namens het team van Van Dort Letselschade,

Raoul van Dort

Van Dort gaat verder...

100% partijdig, dat geeft vertrouwen

Wij willen alleen jóuw belang dienen. Gerechtigheid en zekerheid maken alleen kans bij een 100% partijdige aanpak. Daarom werken wij anders.  Lees verder

Schadevergoeding + toekomstperspectief

Bij letselschade telt niet alleen het geld, maar ook de persoonlijke erkenning en een zo gunstig mogelijk vervolg. Misschien zelfs de start van een andere toekomst.  Lees verder

Start jouw case

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

De Contant Maker, onze handige calculator

Bereken de contante waarde van je kapitaal.

Na Het Noodlot

Nieuw boek over de impact van
letsel en verlies.

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV