Veelgestelde vragen

Als slachtoffer word je, vaak voor het eerst, geconfronteerd met allerlei zaken waar je niet in thuis bent. Naast dat je natuurlijk moet focussen op je fysieke en/of mentale gezondheid, kan dit best tijdrovend en complex zijn.

Het is lastig om zelf te beoordelen waar je in jouw situatie recht op hebt en wat dan een redelijke schadevergoeding is. Ook is er vaak meer aan vergoeding mogelijk dan je zou verwachten. Dit is ook complexe materie en verschilt per case.

Je krijgt bovendien te maken met een deskundige tegenpartij, namelijk de verzekeraar. Jij komt halen en de verzekeraar moet betalen. Dat zijn tegenstrijdige belangen. Je hebt dus iemand nodig die jouw belangen behartigt.

De kosten van een letselschadespecialist of belangenbehartiger moeten bovendien worden vergoed door de verzekeraar. Je hoeft je dus niet druk te maken over extra kosten die het voor jou meebrengt om wel een letselschadespecialist in de arm te nemen.

Het grote voordeel voor jou om dit te wel te doen is dat het hele proces van het afhandelen van de schade soepel loopt en dat je de maximale schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt.

Regel jouw letselschade niet zelf met de verzekeraar en laat je bijstaan door een kantoor dat daarin gespecialiseerd is. Ben je op zoek naar een belangenbehartiger? Van Dort Letselschade helpt je graag verder.

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re