Veelgestelde vragen

Als zich na een ongeval klachten voordoen, ga dan zo snel mogelijk naar een arts. Hoe eerder je klachten kunnen worden behandeld, beoordeeld en vastgelegd, hoe beter.

Ook is het belangrijk om bij te houden welke kosten je maakt door het ongeluk. Denk aan inkomensverlies als je een tijd niet kunt werken, het eigen risico van de zorgverzekering, maar ook extra reiskosten.

Het (laten) vastleggen van deze gegevens is noodzakelijk voor een goede afhandeling van je letselschade. De afwikkeling van letselschade kan best tijdrovend en complex zijn. Neem daarom contact op met een gespecialiseerde belangenbehartiger die niet verbonden is aan een verzekeraar. Dit werkt namelijk in jouw voordeel. Een belangenbehartiger neemt de communicatie met de betrokken partijen van je over en neemt juridische standpunten in. Daarmeedragen wij zorg voor het best haalbare resultaat.

Heb je klachten door een ongeval, neem dan zo spoedig mogelijk contact op een kantoor dat gespecialiseerd is in letselschade. Wil je hier meer over weten of ben je op zoek naar een belangenbehartiger? Van Dort Letselschade helpt je graag verder.

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re