Veelgestelde vragen

Er gelden in Nederland dus geen vaste bedragen of richtlijnen waaruit volgt: bij dit letsel heb je recht op die schadevergoeding. Dat komt doordat elk letsel eigenlijk anders is, net als de persoon die de schade lijdt. De schade wordt dus persoonlijk vastgesteld, dat is echt maatwerk. Dat geldt voor de schade die meteen ontstaat, maar ook voor schade op langere termijn ofwel de toekomstige schade.

Een aantal voorbeelden van vaak voorkomende schadeposten: inkomensschade, medische kosten die niet worden vergoed door de zorgverzekeraar, reis- en parkeerkosten. Maar ook kosten van huishoudelijke hulp (van familie of professionele hulp) en kosten van onderhouds- of tuinwerkzaamheden. Daarnaast heb je recht op een tegemoetkoming voor de pijn, voor littekens en voor alle emoties die het letsel teweegbrengt.

Verzekeraars beperken het liefst de hoogte van de uitkering. Wat voor veel gesteggel kan zorgen met de verzekeraar. Hiervoor heb je soms een lange adem, maar vooral juridische kennis nodig en doorzettingsvermogen. Het voordeel van het werken met een onafhankelijke belangenbehartiger is dat wij dit voor je overnemen en voor het best haalbare resultaat gaan.

Wil je hier meer over weten of wil je advies over jouw lopende letselschadezaak? Neem contact op met Van Dort Letselschade.

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re