Maak kennis met onze teams

Daisy Loo

letselschade-expert

Graag stel ik mij aan u voor. Na voltooiing van de studie Management, Economie en Recht aan de HEAO te Sittard heb ik in 2007 de Master Recht, Arbeid en Gezondheid afgerond en later ook de Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit te Maastricht. In 2008 ben ik aan de slag gegaan in de advocatuur: eerst als jurist en later als advocaat. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren op diverse civiele rechtsgebieden. De letselschadepraktijk heeft daarbij altijd mijn bijzondere interesse genoten en de rode draad in mijn carrière vertegenwoordigd. Toen ik de mogelijkheid kreeg mij bij Van Dort Letselschade verder te specialiseren in de personenschade, alwaar mijn passie en ervaring ligt, was de keuze snel gemaakt. Vanaf 1 augustus 2015 ben ik dan ook gestart als expert letselschade bij Van Dort Letselschade.

De kunst van heldere en begrijpelijke communicatie in combinatie met de natuurlijke overtuiging om recht te doen staat volledig in dienst van onze cliënten. Bij ons draait het om de persoonlijke benadering; het slachtoffer staat centraal.

Vrije tijd e.d.

Ik ben woonachtig in Bunde, gehuwd en moeder van een zoon. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief, onder meer met hardlopen en wielrennen. Zo nam ik in 2014 deel aan de zomereditie van de Preuvenetour en in 2015 aan ZweitVeurLeid en de Parelloop. Verder ben ik een muziekliefhebber, kan ik erg genieten van de reizen die ik samen met mijn man maak en de Bourgondische inslag van het leven.

    Terug naar overzicht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

De Contant Maker, onze handige calculator

Bereken de contante waarde van je kapitaal.

Na Het Noodlot

Nieuw boek over de impact van
letsel en verlies.

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV