Maak kennis met onze teams

Eline van Dort

letselschade-expert

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben 25 jaar en ben sinds 2016 werkzaam bij Van Dort Letselschade Amsterdam. In 2013 rondde ik de Bachelor Nederlands Recht af aan de Universiteit van Maastricht, waarna ik mijn geliefde geboortestad Maastricht inruilde voor "de grote stad". Toen nog in de veronderstelling dat ik na mijn Master Privaatrecht Amsterdam weer zou verlaten, maar het liep anders. Het Amsterdamse leventje beviel mij verrassend goed en ik besloot na het afronden van een tweede master Gezondheidsrecht daar voorlopig te blijven wonen en werken.

Je zou misschien verwachten dat het letselschadevak mij met de paplepel is ingegoten, maar eigenlijk had ik niet altijd al het voornemen om na afronding van mijn studie bij Van Dort Letselschade aan de slag te gaan. Tijdens mijn studententijd was ik de ene dag ervan overtuigd dat ik bij een groot advocatenkantoor wilde gaan werken, terwijl ik de andere dag riep dat ik bij Holland Casino fulltime aan de slag wilde gaan aangezien het bijbaantje als croupier mij daar erg goed beviel. Nog niet echt een toekomstplan dus.

Toen ik in de eindfase van mijn Master Gezondheidsrecht gedurende twee dagen per week als student medewerkster aan de slag ging bij het kantoor in Amsterdam, werd ik enthousiast over het letselschadevak. De combinatie van persoonlijk en vaak langdurig contact met cliënten en de juridische verdieping in de aanprakelijkheidskwesties, maakt het een bijzonder vakgebied dat mij erg aanspreekt. Iedere zaak is juridisch anders en ook elke cliënt is anders. Dat vergt steeds opnieuw verdieping en aandacht, waardoor ik het werk als uitdagend ervaar.

Sinds begin 2018 werk ik hiernaast als ambtelijk secretaris voor de Geschillencommissie KPZ. Dat is een commissie die in het kader van een in 2016 ingevoerde wet, geschillen beslecht tussen patiënten en bepaalde zorgaanbieders. Die nevenfunctie is een goed vervolg op mijn Gezondheidsrecht Master en op die manier blijf ik ook op dat gebied mijn kennis verbreden.

Misschien nog wel goed om afsluitend te vermelden dat mijn nog jonge leven natuurlijk niet alleen bestaat uit werken. Ik tennis graag en speel piano. Ook hou ik van een gezellig drankje op het terras, wat dat betreft (nog steeds) een echte bourgondiër.

    Terug naar overzicht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV