Maak kennis met onze teams

Miranda Immink

letselschade-expert

Graag stel ik mij aan u voor. Direct na afronding van mijn studie Nederlands Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam, kreeg ik de kans in 2004 bij Letsel.nl te starten als jonge juriste. De letselschadepraktijk boeide en ik ben eigenlijk nooit meer bij Letsel.nl weggegaan.

In de afgelopen jaren heb ik ter verdere specialisatie in de letselschadepraktijk diverse opleidingen en cursussen gevolgd en inmiddels veel ervaring opgedaan onder leiding van mijn voormalige directeuren bij Letsel.nl. Door de vele en steeds weer verschillende zaken ben ik in de loop der jaren gepokt en gemazeld in, maar ook bevangen door de letselschadepraktijk. De overname door en de samenwerking met Van Dort Letselschade per begin april 2016, heeft ons kantoor een nieuwe toekomst gegeven, na het plotselinge overlijden van Thom Vermeulen begin november 2015. De samenwerking met onze collega's in Maastricht en hun ervaring in de letselschadepraktijk, voelde van meet af aan goed en heeft ons kantoor een nieuwe impuls gegeven. Dat ons kantoor vanaf 1 januari officieel Van Dort Letselschade Amsterdam heet is dan ook een logische stap.

De naam Letsel.nl koppelen aan een kennissite over letselschade, bevestigt de aanwezige kennis en ervaring binnen onze organisatie enerzijds, en koppelt de gevestigde naam aan datgene wat het eigenlijk al vermoedde te zijn: een website. Binnen kantoor Amsterdam zal ik mij ook bezighouden met het verzorgen van de externe contacten en public relations.

    Terug naar overzicht

Fotografie door Hugo Thomassen

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re