Maak kennis met onze teams

Ivy Kempener

letselschade-expert

Graag stel ik mij aan u voor. Tijdens de middelbareschooltijd was al snel duidelijk dat mijn interesses uitgingen naar het Nederlands recht. Gedurende deze periode heb ik twee kortdurende stages mogen lopen bij de juridische afdeling van Rijkswaterstaat in 2010 en de sector bewind en schuldsanering van de rechtbank Limburg in 2011, locatie Maastricht. De logische vervolgkeuze was dan ook om de Hogere Juridische Opleiding te volgen bij Hogeschool Zuyd te Sittard. Na afronding van de propedeuse in 2014 heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar de Universiteit te Maastricht alwaar ik in 2018 de Bachelor of Laws heb behaald met aandacht voor medische aansprakelijkheid.

Naast mijn rechtenstudie ben ik vanaf februari 2016 tot en met juni 2019 werkzaam geweest bij een gespecialiseerd advocatenkantoor in Letselschade in de functie van juridisch medewerkster. In mei 2019 heb ik de Master Privaatrecht behaald aan de Universiteit te Maastricht, met als specialisatie verkeersrecht en gezondheidsrecht.

Het zal u niet zijn ontgaan dat de letselschade als een rode draad zichtbaar is door mijn studietijd. De letselschade boeit mij enorm en het werk levert mij ontzettend veel voldoening op. Na afronding van de Master privaatrecht vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging die ik vond bij Van Dort Letselschade. De persoonlijke aanpak die gepaard gaat met veel ervaring, kennis en kunde maakt dat ik mij hier volledig thuis voel.

Omdat persoonlijke benadering bij dit kantoor hoog in het vaandel staat vertel ik u ook graag iets over mijzelf. Ik woon in Wijlre, samen met vriend en onze twee hondjes. We houden ervan om samen te gaan wandelen, maar ik ben ook met regelmaat te vinden in de winkelstraat of in een leuk restaurantje samen met mijn vrienden en familie.

    Terug naar overzicht

Fotografie door Hugo Thomassen

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re