Maak kennis met onze teams

Addy Scheers

secretaresse

Graag stel ik mij aan u voor. In 1995 ben ik begonnen als secretaresse bij Advocatenkantoor Carli te Roermond. Daar werd ik weliswaar 'in het diepe gegooid' maar vond ik snel mijn weg in de juridische jungle. Drie jaar later verhuisde ik naar Maastricht waar ik aan de slag kon bij advocatenkantoor Duynstee en partners. Met bevlogenheid en betrokkenheid werkte ik voor Adriaan Duynstee, eerst als juridisch secretaresse en daarna als chef de bureau. Adriaan Duynstee was gespecialiseerd in letselschade en trad alleen op voor slachtoffers. Al snel had ik in de gaten dat ik letselschade het "leukste" onderdeel van het recht vond.

Toen Adriaan Duynstee ziek werd en hij zich begin 2006 noodgedwongen uit de advocatuur terug trok, werd een belangrijk deel van  zijn letselschadepraktijk overgedragen aan Van Dort Letselschade voor verdere behandeling. Ik kreeg de kans mee over te stappen, waarvan ik graag gebruik maakte. Ik trad per maart 2006 als full time secretaresse in dienst bij Van Dort Letselschade.

Inmiddels fungeer ik als secretaresse van Raoul van Dort. Ik ben dagelijks op kantoor aanwezig (dinsdag en donderdag echter maar tot 14:30 uur)

    Terug naar overzicht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exampleren!

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV