Ons professionele netwerk

Het optimaal verhalen van schade betekent ook het kunnen beschikken over een netwerk van externe specialisten op andere terreinen. Het is immers onmogelijk om alles zelf te weten. Maar we weten wel waar we snel aanvullende kennis kunnen vinden. Bijvoorbeeld op medisch, arbeidskundig of rekenkundig gebied.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij op welk moment welk specialisme moet worden ingezet. Hebben we bijvoorbeeld advies nodig om een goed medisch beeld te krijgen van het letsel of de beperkingen die dat met zich brengt, dan schakelen we daartoe een van onze medische adviseurs in. O.a. dr. Cees Rein van den Hoogenband, deskundig en ervaren chirurg-traumatoloog (inmiddels niet meer praktiserend) maar ook chef arts van het NOC/NSF, is een van de deskundigen waar wij op kunnen  terug vallen voor advies of ondersteuning en die ons hierin graag ondersteund. 

Hebben we behoefte aan een adequate berekening van de schade, bijvoorbeeld de inkomens- en pensioenschade, dan doen we een beroep op onze rekenmeester waarmee we ons eigen rekenprogramma hebben ontwikkeld. 

En in die gevallen waarin de verzekeraar niet te overtuigen is van onze inzichten, wordt niet geaarzeld de zaak aan de rechter voor te leggen. Daarvoor maken we veelvuldig gebruik van de diensten van advocaat mr. dr. F.C. Schirmeister.

Op deze wijze bieden we onze cliënten optimale ondersteuning bij het begeleiden van hun letselschadedossier. Het is onze ervaring dat goede begeleiding een positieve bijdrage levert aan de verwerking en acceptatie van de ingrijpende gebeurtenis die letselschade is.

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

De Contant Maker, onze handige calculator

Bereken de contante waarde van je kapitaal.

Na Het Noodlot

Nieuw boek over de impact van
letsel en verlies.

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2020 - Van Dort Letselschade BV