Letselschade? Van Dort gaat verder.

Het geld, maar ook vertrouwen in je toekomst

Als je een bedrijfsongeval of verkeersongeval krijgt, maak je een onzekere periode door. Je wilt gerechtigheid en zekerheid. Je googlet op ‘letselschade’, ‘schadeclaim’ en ‘smartengeld’. En al gauw kom je terecht in een wereld vol gratis garanties en gouden bergen. Appeltje-eitje, zo lijkt het. Maar net als in de rest van de wereld geldt ook hier: voor niks gaat de zon op. Jouw ongeval is namelijk niet zomaar een dossier, het is een persoonlijk verhaal. Dat verdient meer dan een case-nummer. Jij wilt iemand die vecht voor jouw belang.

100% partijdig, dat geeft vertrouwen

Wij willen alleen jóuw belang dienen. Gerechtigheid en zekerheid maken alleen kans bij een 100% partijdige aanpak. Daarom werken wij anders. En zijn wij 100% onafhankelijk van de verzekeraars. Vanuit die visie ontwikkelden wij onze unieke ‘Personal Cure and Pay’-aanpak. Daar scoren we al jaren mee. Maar als je wilt, werken wij ‘No Cure, No Pay’ of op basis van uurtarief. Omdat bij ons jouw belang voorop staat.

Omdat we ons volledig op jouw hulpvraag richten, werken we in alle openheid. We zijn helder over wie wat vergoedt, wat verhaald kan worden, wat het je kost en geven belangrijke tips. Je kunt ons ook inschakelen voor een ‘second opinion’. Verder hebben we een handige rekenhulp ontwikkeld waarmee je in grote lijn je schadevergoeding kunt berekenen.

Schadevergoeding + toekomstperspectief

Bij letselschade telt niet alleen het geld, maar ook de persoonlijke erkenning en zicht op een zo gunstig mogelijk vervolg. Misschien zelfs de start van een andere toekomst. Hoe gek het ook klinkt, wij zien vaak dat een ongeluk de poort naar nieuw geluk is. Wij willen dat jij weer verder kunt. Schadevergoeding hoort daar bij. Daar kun je bij ons op rekenen.

Maar wij gaan verder. Met onze 3 E’s krijg je óók:

  • Empathie begrip en aandacht voor je persoonlijke (toekomst)situatie
  • Ervaring alle deskundigheid in huis om exact maatwerk te leveren
  • Eigenzinnigheid inventief en vasthoudend gaan we voor jou tot het uiterste

Belang van de cliënt zit in ons DNA

Raoul van Dort, oprichter van ons kantoor, weet waar hij over spreekt. “Toen ik 19 jaar was kreeg ik door toedoen van anderen ernstig knieletsel. Dat zou de rest van mijn leven beïnvloeden. Die ervaring was voor mij aanleiding benadeelden van letselschade te willen bijstaan. Om tegenwicht te bieden aan de verzekeraar in een vaak lastig juridische steekspel. Dat doe ik op een manier die dicht bij de mensen staat. Met kennis van zaken en slechts het belang van de cliënt in het vizier. Dat belang gaat verder dan de schadevergoeding. Wij nemen je bij de hand en weten hoe we je in die kwetsbare periode het beste kunnen dienen.”

Hij deelt zijn kennis en kunde graag met anderen en schreef daartoe o.a. Letsel Verhalen en ontwikkelde de recent online gegane site Letsel.nl met toegankelijke informatie over letsel en schade. Daarnaast schrijft hij regelmatig columns in de Nummer 1 maar ook in Wij Inspireert.

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re