Rechtsbijstandverzekeraars

In de wereld van letselschadespecialisten heb je inmiddels veel mogelijkheden om te kiezen en iemand in te schakelen waarvan je denkt dat die het beste bij je past. Ook de rechtsbijstandverzekering wordt hierbij een steeds belangrijke partij. Veelal wordt daar een beroep op gedaan, omdat er dan geen extra kosten gemaakt hoeven te worden.

Naar onze mening zijn de rechtsbijstandverzekeraars uitstekend in staat de kleinere, eenvoudige zaken te behandelen. Voor zaken met een groter belang of een ingewikkelde juridische discussie, adviseren wij een specialist in de arm te nemen, die voldoende tijd en ervaring neemt om jouw belangen zo optimaal als mogelijk te behartigen. Helaas worden de medewerkers van een rechtsbijstandverzekering nogal eens gehinderd door beperkte kennis en ervaring en hebben ze slechts beperkte mogelijkheden voor persoonlijk contact. Ondanks dat persoonlijk contact en kennismaking heel belangrijk is voor beoordeling van de zaak en het geven van advies.

Niet onbelangrijk is bovendien te weten dat rechtsbijstandverzekeraars onderdeel uitmaken van een groter geheel waar ook WA-verzekeraars (die uiteindelijk jouw schade moeten vergoeden) deel van uitmaken.

Onafhankelijk?!

Contactgegevens

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Vacatures

Juridisch secretaresse (32 uur), locatie Maastricht

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een extern netwerk is belangrijk.

Sponsoring en support

We ondersteunen de volgende initiatieven.

De Dikke Pech

Ons Privacystatement

Na Het Noodlot

Uitgegeven ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van
Van Dort Letselschade

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.
Nog enkele exemplaren!

mr. R.M.J.T. van Dort re