Sponsoring

Met veel genoegen ondersteunen we jaarlijks diverse goede doelen en sport- of andere evenementen die lokaal of regionaal worden georganiseerd. Enkele voorbeelden zijn Kimberly Alkemade, het project Xplore waarbij kinderen van de middelbare school, andere kinderen in de wereld in het kader van ontwikkelingssamenwerking ondersteunen, het project ‘Circus van de hoop’, een Unicefproject voor straatkinderen in Ethiopië en ook Alpe d’Huzes. Onze collega Maarten Schikhof onderging daartoe de loodzware voorbereidingen én fietste de Alpe liefst 5 keer naar boven!

Sinds onze oprichting in 2003 zijn we vaste sponsor van dé wielerronde in Maastricht die jaarlijks op de eerste woensdag van augustus wordt gereden: De Ridder Ronde. Deze wielerronde is niet alleen een sportief en gezellig evenement voor de stad Maastricht, maar is tevens een wederkerend sportevenement voor de jeugd- en gehandicaptensport waaraan tijdens het middagprogramma door professionals veel aandacht aan wordt besteed.

In de aanloop naar het plaatselijke Carnaval is Van Dort Letselschade al jarenlang deelnemer en sponsor van de Hierezitting Mestreech, de TV uitzendingen van TV Maastricht rondom het Carnaval maar ook van CV De Zweitlanceers uit Gronsveld, die veel activiteiten organiseren en ondersteunen van het plaatselijke Carnaval.

Maak kennis met onze teams

Wij staan achter het slachtoffer.

We doen het niet alleen

Een netwerk van externe relaties is belangrijk.

Sponsoring en ondersteuning

Deze initiatieven dragen we een warm hart toe.

De Contant Maker, onze handige calculator

Bereken de contante waarde van je kapitaal.

Na Het Noodlot

Nieuw boek over de impact van
letsel en verlies.

Letsel Verhalen

Hét leesbare boek over letsel en schade.

mr. R.M.J.T. van Dort re

Kantoor Maastricht

Spoorweglaan 12
6221 BS  Maastricht

Kantoor Amsterdam

Jan Luijkenstraat 12-III
1071 CM  Amsterdam

Ons Privacystatement

Copyright © 2019 - Van Dort Letselschade BV